Geef nog uw suggesties tot 1 november

Geef nog uw suggesties tot 1 november

De eerste fase van het participatietraject voor het nieuwe mobiliteitsplan van De Pinte draait op volle toeren. Op www.depinteonderweg.be zijn inmiddels al meer dan 280 suggesties gepost over voetpaden, fietspaden, verkeersdrempels, parkeerplaatsen, het openbaar vervoer en zoveel meer.

Omdat schoolgaand verkeer een belangrijk onderdeel is van de mobiliteit, willen we de mening weten van de kinderen, ouders en scholen. Voor lageschoolkinderen loopt daarom momenteel een tekenwedstrijd in alle Pintse lagere scholen. Zo kunnen ze tonen wat ze goed of niet goed vinden aan de weg naar school. Ook ouders, ouderverenigingen, leerkrachten en schooldirecties hebben we met een brief aangesproken om suggesties te leveren.

Daarnaast sporen we met onder meer affiches, kaartjes, krijtgraffiti, en fietszadelhoesjes iedereen aan om hun mening of bekommernissen te laten weten.

Mocht u het nog niet gedaan hebben, het kan nog tot 1 november 2015 op deze website. Bekijk de reeds ingezonden suggesties op de website en laat u inspireren!