77 mooie tekeningen

77 mooie tekeningen

In het kader van het participatietraject ‘De Pinte Onderweg’ voor het nieuwe mobiliteitsplan, organiseerden we een tekenwedstrijd in de lagere scholen van De Pinte. Zo kunnen ook kinderen meetekenen aan hun toekomst. We ontvingen in totaal 77 tekeningen! Allemaal mooie tekeningen waarin de kinderen ons lieten weten wat ze wel of niet goed vinden aan de weg naar school. Bedankt daarvoor! Ook deze informatie nemen we mee voor het nieuwe mobiliteitsplan.

De drie mooiste tekeningen konden een plekje winnen in het gemeentelijk INFOblad van januari-februari. Het was een zeer moeilijke beslissing omdat er heel veel mooie tekeningen waren, maar we kozen uiteindelijk voor de tekening van Julie De Keukelaere uit Klas 3 van Vrije Basisschool Zevergem, Anna Raemaekers uit Klas 4A van de Gemeentelijke Basisschool De Pinte en Marthe De Coninck uit het vierde leerjaar van Vrije Basisschool Zevergem. Proficiat!