Inspraakavond op woensdag 30 november

Inspraakavond op woensdag 30 november

De gemeente De Pinte is begin 2015 gestart met de opmaak van een nieuw mobiliteitsplan. Tot eind oktober 2015 kon u uw mening geven over de mobiliteit in de gemeente. We kregen maar liefst 643 reacties. Deze werden verwerkt door mobiliteitsdeskundigen. Op basis van uw reacties hebben ze een bijkomend verkeersonderzoek gestart met onder andere snelheidsmetingen en ook een mobiliteitsenquÍte georganiseerd aan het station.

De deskundigen verwerkten dit alles in een ontwerpnota. Daarover willen we opnieuw uw mening weten. Tijdens de inspraakavond op woensdag 30 november om 19.30 uur in het OCP leggen we de belangrijkste knelpunten aan u voor samen met mogelijke oplossingen. De avond start met een korte toelichting, waarna u in kleinere groepen vragen kunt stellen en uw suggesties kunt geven.

Na de inspraakavond zal u ook nog uw mening kunnen geven via onder meer deze website.

De infopanelen met de knelpunten en voorstellen van het studiebureau kunt u hier vinden.